Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Stodeneskolan

Beskrivning

Stodeneskolan är en F-6 skola belägen i närheten av Klarälven i trevliga bostadsområdet Stodene cirka 9 km från Karlstad centrum. På skolan går det cirka 360 elever och det finns fem fritidsavdelningar som är integrerade i skolan. Vi som arbetar på Stodeneskolan jobbar för att alla elever ska känna trygghet och trivsel och för oss är det viktigt att alla elever utvecklas så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och behov. 

Vi söker nu en trygg elevassistent för stöd med egenvård av diabetes. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som elevassistent för stöd med egenvård av diabetes, är ditt huvudsakliga uppdrag att följa en elev under hela dagen i såväl skolan som i fritidshemmet. Du kommer under hela dagen ansvara för att kontrollera blodsockernivån med hjälp av digital teknik, ständigt övervaka sensor som larmar vid för höga eller för låga värden, hjälpa till att räkna kolhydrater vid måltider samt beräkna måltidsdos och korrigeringsdos. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elevassistent eller har tidigare erfarenheter som kan bedömas som likvärdig. Du behöver ha goda kunskaper av att assistera barn med diabetes samt erfarenhet av att arbeta med elever som är i behov av stöd under skoldagen. 

Som person är du noggrann, har kunskaper av digitala verktyg och hjälpmedel samt tar ansvar för att elevens värden är stabila under hal skoldagen. Du tycker om att samarbete med såväl elever som medarbetare och vårdnadshavare. Under skoldagen är du en lugn, lyhörd och trygg vuxen för eleverna du möter. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Suzanna Rathje Hedberg, 054-5401113
Facklig företrädare
  • Kommunal, Ulrica Elfgren Borgström, 054-5408707
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb