Barn- och ungdomsförvaltningen, Grundskola, Fredricelundsskolan

Om arbetsplatsen

Söker du ett jobb där du får se barn utvecklas, bygga relationer, hitta vägar för alla barns lärande och lämna ett avtryck i barnens liv? Vad bra, då är det kanske dig vi söker!

Nu söker vi en lärare i fritidshem till skolans Fredricelundsskolan under höstterminen 2024. 

På Fredricelundsskolan går cirka 280 elever, från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i Våxnäs centrum, i ett fint naturområde med park, Himlabacken och skogen i direkt anslutning.
På vår skola tycker vi att mångfald är viktigt och berikande. Vår övertygelse är att mötet mellan olika kulturer skapar en dynamik i lärandet och ger en annan syn på omvärlden.

Fritidshemmen är organiserad i tre gårdar. Elofsgården och Stenhagen med verksamhet för förskoleklass till årskurs 2 och Hagalund för eleverna i årskurs 3 till 6. Namnen på gårdarna har sitt ursprung i gammal landsbygdsbebyggelse med tillhörande gårdar.

Arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshem ingår du i ett arbetslag som består av grundskollärare, fritidspedagoger och elevassistenter som regelbundet träffas för att planera och utveckla verksamheten. Du utför ditt arbete i såväl fritidshemmet som i skolan. Tillsammans med dina kollegor bedriver du pedagogisk och meningsfull undervisning som utmanar och stimulerar elever till lärande både inomhus och utomhus.

Arbetet som lärare i fritidshem är kreativt, omväxlande och ställer krav på ett lösningsinriktat förhållningssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet att undervisa i fritidshem och gärna har erfarenhet av att arbeta med barn i skolåldern.

Du har goda kommunikations- och samarbetsförmågor, är engagerad och kreativ, och har en förmåga att inspirera och motivera eleverna. Du kan skapa en strukturerad och stimulerande miljö och brinner för att bidra till elevernas utveckling.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-20
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fatta
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Jan Bengtsson, 054-5403175
  • Anna Stefansson, 054-5403504
Facklig företrädare
  • Kommunal, Ulrica Elfgren Borgström, 054-5408707
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb